Over Shireen & Sure Interieur

* Tweedehands is beter voor het mileu en geeft uw interieur zo veel meer persoonlijkheid..!
* Ik schuif mijn liefde voor meubels niet onder stoelen of banken..!

* Save the world buy vintage..!
* Voor als je van hout houd...!
* The best things in live are old, loved and rescued..!
* It's all about recycling. Dus ook uw bestelling pak ik in met (her)gebruikt materiaal. Misschien niet het mooiste, wel het beste..!

 

Webwinkel meubels en woonaccessoires

Sure Interieur is een webwinkel -opgericht in 2008- door de 34 jarige Shireen van den Hater - de Winter.
Shireen heeft een opleiding tot ruimtelijke vormgeving, ook wel Style & Design genoemd, gevolgd.

''Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wonen, kleur en interieur. Als klein meisje schoof ik elke week met mijn bed en kastjes in mijn slaapkamer. Het was dan ook voor de hand liggend om een interieur opleiding te volgen. En deze heeft mijn liefde voor interieur en met name meubels, alleen nog maar meer aangewakkerd!''

Van kastjes op de markt kopen, deze opknappen en te verkopen via maktplaats is Sure Interieur nu uitgegroeid tot wat het is;
Een webshop met een wisselende collectie meubels en woonaccessoires: van brocante tot tijdloos modern, allemaal producten die net iets anders zijn dan de spullen die u normaal in de winkel vindt. In deze webwinkel voor meubels en accessoires, kunt u ook terecht voor het restylen van meubels. Shireen haar grootste passie!

Kasten, tafels, en accessoires

De meubels zijn uniek en worden per stuk gestyled, er is dus telkens maar één stuk verkrijgbaar. Alle kasten, stoelen en tafels zijn zorgvuldig geselecteerd voor ze in de webwinkel worden opgenomen. Vervolgens worden de meubels opgeknapt en gerestyled. In het assortiment vindt u ook bijzondere woonaccessoires. Zowel nieuwe accessoires als brocante om uw woning verder in te richten en persoonlijk te maken. Leuke fotolijsten, kunst bloemen, glaswerk, kapstokken en kistjes om spullen in op te bergen. Mooie kaarshouders en zachte kussens om warm en blij van te worden! Shireen selecteert een assortiment welke regelmatig wisselt.

Meubels restylen

U kunt tevens bij Sure Interieur terecht om uw eigen meubels op te laten knappen. Kasten, stoelen, tafels ed worden van een nieuwe laklaag voorzien. Het is ook mogelijk om de meubelstukken een heel andere uitstraling te geven. Met bijvoorbeeld een ander soort (matte)lak, was en/of beits. Na de behandeling zien ze er weer als nieuw uit! Kleuradvies verzorgt Shireen ook.

Heeft u vragen over het assortiment bel mij op 06-53463440. Voor het restylen van de meubels neemt u contact op door het contactformulier in te vullen of door mij direct een email te sturen. Graag bij aanvraag van meubel restyling een foto van de meubels en een korte beschrijving van uw wensen toevoegen. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
Heel erg bedankt. Ik hoop dat ik ook uw meubels kan helpen :)

Heel graag tot ziens!

Liefs Shireen

Sorteer op
  • Bedrijfs informatie
    Bedrijfs informatie

    Ik werk ook in opdracht met uw eigen meubels!
    Mail mij een foto en omschrijving van het meubel of de meubels plus uw wens voor hun nieuwe uiterlijk. Dan maak ik een vrijblijvende offerte voor u. info@sure-interieur.nl

© 2016 - 2023 Sure Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel