Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN SURE - INTERIEUR

DE ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP ALLE BESTELLINGEN, LEVERINGS- EN BETALINGSCONDITIES, AANBIEDINGEN EN OVEREENKOMSTEN.
WANNEER U EEN BESTELLING PLAATST, GEEFT U AAN AKKOORD TE GAAN MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN
VAN SURE INTERIEUR

DEFINITIES:
ONDER SURE INTERIEUR WORDT VERSTAAN IN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN DE EENMANSZAAK INGESCHREVEN IN HET HANDELSREGISTER VAN DE KAMER VAN KOOPHANDEL TE AMSTERDAM ONDER NUMMER 50547305.
TOEPASSELIJKHEID:
DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP DE WEBWINKEL WWW.SURE-INTERIEUR.NL
SURE INTERIEUR BEHOUD ZICH HET RECHT OM DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN AAN TE PASSEN OF TE WIJZIGEN.
PERSOONSGEGEVENS:
UW PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS. WIJ SPELEN GEEN INFORMATIE DOOR AAN DERDEN.
PRODUCTEN:
HOEWEL SURE INTERIEUR ALLE MEUBELS, INDIEN NODIG, NAUWKEURIG RESTAUREERT, KAN HET VOORKOMEN DAT EEN MEUBELSTUK NIET HELEMAAL GAAF EN ALS NIEUW IS IN GEBRUIK. DIT KAN BIJVOORBEELD ZIJN; KLEINE ONEFFENHEDEN IN HET HOUTWERK EN/OF EEN WAT STROEF LOPENDE LADE. DIT NEEMT U VOOR EIGEN RISICO MET DE GEDACHTEN DAT HET TWEEDEHANDS PRODUCTEN ZIJN.
PRIJZEN:
ALLE OP DE WEBSITE VERMELDE PRIJZEN ZIJN IN EURO`S, INCLUSIEF BTW.
DE PRIJZEN ZIJN ALLEN EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN.
BETALINGSWIJZE:
MOCHT U KIEZEN VOOR DE OPTIE VOORAF OVERMAKEN VAN HET FACTUURBEDRAG, OP BANKREKENING NL12 RABO 03094 503 06, DAN RESERVEREN WIJ DE BESTELDE ARTIKELEN 5 DAGEN VOOR U .
ALS WIJ BINNEN DEZE 5 WERKDAGEN GEEN BETALING OF TEGENBERICHT ONTVANGEN DAN BEHOUDEN WIJ ONS HET RECHT OM DE ARTIKELEN WEDEROM IN DE VERKOOP TE DOEN.
BETALING VIA IDEAL IS SNEL BINNEN BIJ SURE INTERIEUR. NA DEZE BINNEN MELDING MAKEN WIJ HET
PAKKET VERZENDKLAAR.
ALLE ARTIKELEN BLIJVEN EIGENDOM VAN SURE - INTERIEUR, TOTDAT HET VOLLEDIGE FACTUURBEDRAG IS VOLDAAN.
VERZENDKOSTEN:
VERZENDKOSTEN VAN PAKKETTEN DIE WIJ VIA POSTNL VERSTUREN HEBBEN EEN TARIEF -BINNEN NL-VAN € 6,95.
DE MAXIMALE AFMETING HIERVAN IS 100 X 50 X 50 CM TOT 10 KG.
GROTER EN ZWAARDER WEGENDE ARTIKELEN VAN 10 TOT 30 KG EN EEN MAXIMALE AFMETING VAN
175 CM X 78 X 58 CM BEDRAGEN € 13,25 (POSTNL TARIEF BINNEN NL)
GROTE ARTIKELEN KUNNEN TEN ALLER TIJDE OP AFSPRAAK WORDEN AFGEHAALD IN LIMMEN, BEZORGD SURE INTERIEUR ZELF OF KUNNEN IN OVERLEG MET WIM BOSMAN TRANSPORT WORDEN BEZORGD OP UW THUISADRES . PRIJS HIERVAN IS OP AANVRAAG.
ONDANKS DE GROTE ZORG DIE DOOR ONS AAN DE VERZENDING WORDT BESTEED, IS DE VERZENDING ALTIJD GEHEEL VOOR EIGEN RISICO. SURE INTERIEUR IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR VERMISSING VAN EEN PAKKET OF EVENTUELE TEKST, KLEUR OF KLEINE VORM AFWIJKINGEN.
LEVERING:
PAKETTEN WORDEN OPGESTUURD NA BETALING VAN HET AANKOOPBEDRAG PLUS DE VERZENDKOSTEN. DIT GEBEURT UITERLIJK BINNEN 5 DAGEN DOOR ONS NAAR HET DOOR U OPGEGEVEN ADRES.
RUILEN:
DOET HET ARTIKEL NIET AAN UW VERWACHTING, DAN IS ER DE MOGELIJKHEID OM BINNEN 7 DAGEN DIT ARTIKEL TERUG TE BRENGEN OF TERUG TE STUREN. DE VERZENDKOSTEN VOOR DE LAATSTE OPTIE ZIJN DAN GEHEEL VOOR UW EIGEN REKENING.
NA ONTVANGT VAN DE GERETOURNEERDE ARTIKELEN (ONBESCHADIGD EN ONGEBRUIKT) KRIJGT U HET AANKOOPBEDRAG, EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN, TERUG.
OP AFSPRAAK:
U KUNT NATUURLIJK OOK MAILEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN EN LANGS TE KOMEN OM DE ARTIKELEN IN HET ECHT TE BEWONDEREN. ALS U EEN AFSPRAAK HEEFT GEMAAKT OM EEN ARTIKEL AF TE HALEN, HOEFT U PAS TE BETALEN OP HET MOMENT VAN DE AFSPRAAK. (GEEN PIN MOGELIJK)
SURE - INTERIEUR KAN NIET VERANTWOORDELIJK WORDEN GEHOUDEN VOOR EVENTUELE DRUKFOUTEN. LICHTE KLEURVERSCHILLEN OP DE FOTO ZIJN MOGELIJK, OOK AL PROBEER IK HET ZO GOED MOGELIJK VOOR U VAST TE LEGGEN.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
Sorteer op
© 2016 - 2023 Sure Interieur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel